Referenssejä

Verkkokurssikone®️ soveltuu monelaiseen tarpeeseen. Alla toteutuksiamme.

RAISOFT: Integroitu verkkokoulutusjärjestelmä

Raisoft-ohjelmiston käyttökoulutukset verkkokoulutuksina. Opiskelijat suorittavat kursseja kirjautumalla Verkkokurssikone®️ -alustalle Raisoftin oman järjestelmän kautta (SSO).

RAINMAKER: Henkilöstön verkkokoulutukset

Rainmakerin henkilöstölle suunnatut, automatisoidut (opiskelu, muistutusviestit, todistukset jne.) verkkokoulutukset on rakennettu omalle palvelimelleen Verkkokurssikone®️ -alustan avulla.

MEDLOOP: Järjestön verkkokoulutukset

Järjestön tarjoamat verkkokoulutukset ja webinaarit, räätälöity verkkokauppa kotimaisilla maksutavoilla, laskutuslomakkeet, ryhmä- ja rekisteröitymistoiminnot on rakennettu Verkkokurssikone®️ -alustan avulla.

Tutustu: medloop.fi

KARI VEPSÄ: Hevoskoulutukset verkossa

Intohimoinen hevosmies Kari Vepsä tarjoaa koulutuksiaan verkkokursseina Verkkokurssikone®️ -alustan avulla.

Tutustu: kvstable.verkkokurssitehdas.fi

PRESTO: Lupakoulutukset verkossa

Suomen Ensiapukoulutus on osa Prestoa. Sen tarjoamia lupakoulutuksia opiskellaan Verkkokurssikone®️ -alustalla. Kurssijärjestelmä on integroitu Eventillan tapahtumahallinnan järjestelmään.

Tutustu: suomenensiapukoulutus.fi

ÄHKY: Hankkeen verkkokoulutukset

Toimiva ry:n hankkeiden verkkokoulutukset ja maksullisten koulutusten myynti toteutetaan Verkkokurssikone®️ -alustan avulla.

Tutustu: toimiva.verkkokurssitehdas.fi

AJK-JATKOKOULUTUS: Räätälöity verkkosivusto

Visualistien, sisustussuunnittelijoiden ja tapahtumatuottajien aikuiskoulutukseen erikoistuneen AJK-Jatkokoulutuksen verkkosivusto on rakennettu Verkkokurssikone®️ -alustan päälle.

Tutustu: ajk-jatkokoulutus.fi

OPPIMAA: Nepsy-koulutukset verkossa

Helena Lehtimäen tuottamat, varhaiskasvatuksen ammattilaisille sekä pienten lasten vanhemmille suunnatut Oppimaan verkkokoulutukset lepäävät Verkkokurssikone®️ -alustalla.

Tutustu: oppimaa.fi

BEN FURMAN: Kids´Skills Academy

Myös Kids´Skills Academy on Helena Lehtimäen tuottama verkkokoulutussivusto. Ben Furmanin englanninkielisiä kursseja myydään kansainvälisille markkinoille Verkkokurssikone®️ -alustan avulla.

Tutustu: kidsskillsacademy.com

HEADPOWER: Räätälöity verkkokoulutusjärjestelmä

Verkkoyhtiöiden ja urakoitsijoiden osaamisen varmistamiseen tarkoitettu Headpowerin verkkotenttipalvelu on rakennettu Verkkokurssikone®️ -alustan avulla.

Tutustu: headpower.fi/iwa

NAISTENKARTANO: Ryhmäkoulutukset verkossa

Naistenkartano ry on tarjonnut verkkokoulutuksia jo pitkään. Vanha verkkokoulutusalusta ei enää vastannut heidän tarpeisiinsa ja nykyisin verkkokoulutukset toteutetaan Verkkokurssikone®️ -alustalla.

Tutustu: naistenkartano.verkkokurssitehdas.fi

CHECKFIN: Kaksi kieliversiota

Checkfin on viranomaisvelvoitteisiin erikoistunut koulutus- ja konsultointiyritys. Se hoitaa verkkokoulutukset sekä tuotteiden ja palveluiden myynnin Verkkokurssikone®️ -alustalla. Tarjolla on sekä suomen- että englanninkieliset versiot.

Tutustu: checkfin-fi.verkkokurssitehdas.fi tai checkfin-en.verkkokurssitehdas.fi

FASHIONMODEL: Nettimallikoulu

Fashion Model Agency on kansainvälisen tason mallikoulu ja mallitoimisto. Verkkokurssikone®️ -alustan päälle rakennettu Nettimallikoulu on sen verkkokoulutus- ja verkkokauppa-alusta.

Tutustu: nettimallikoulu.fi

KOIRUUKSIENKLUBI: Koirakoulutukset verkossa

Koiruuksienklubi tarjoaa monipuolisia koira- ja hevoskoulutuksia. Sen verkkosivusto, verkkokauppa ja koulutusjärjestelmänä toimii Verkkokurssikone®️.

Tutustu: koiruuksienklubi.fi

EATECHNICA: Ensiapukurssit verkossa

EA-Technica on lupakoulutuksiin erikoistunut yritys. Se toteuttaa hybridimallisten ensiapukoulutusten itsenäisesti opiskeltavat verkko-osuudet Verkkokurssikone®️ -alustalla.

Tutustu: eatechnica.lupakoulutuskone.fi